Bedrijfslocatie As, België
Bedrijfswebsite http://www.dac-assist.be

Dierenartsencentrum Assist biedt eerlijke en professionele diergeneeskundige zorgen aan gezelschapsdieren. Hierbij streven we naar de beste kwaliteit door continue bijscholing van dierenartsen en assistenten en investeringen in moderne apparatuur. Wij werken aan een eerlijke prijs en dit met oog voor de noden van het dier en de wensen en het budget van elke diereneigenaar.
Het praktijkgebouw is een gerenoveerde blokhoeve, gelegen in het centrum van As (oost-Limburg) en bestaat o.a. uit 4 spreekkamers, 2 operatieruimtes, een lokaal voor medische beeldvorming, hospitalisatieruimte, quarantaine, labo en bureel.
De belangrijkste apparatuur om ons dagelijks werk te ondersteunen is: echo, digitale RX, endoscoop, HDO bloeddrukmeter, bloedanalysetoestellen, urineanalysetoestellen, tonometer, ...
DAC Assist bestaat momenteel uit 4 dierenartsen, 4 assistenten en een poetshulp. Elke dierenarts heeft naast het eerstelijnswerk ook een of meerdere interessegebieden waarin hij zich verdiept. Dit zorgt voor boeiend werk en maakt dat we veel patiënten binnenshuis kunnen helpen.
We houden van een familiale sfeer binnen het team en verkiezen een open en laagdrempelige omgang met onze klanten.

Naast ons werk in de dierenartsenpraktijk zijn we ook de verantwoordelijke dierenartsen van het Natuurhulpcentrum van Opglabbeek. Hierdoor heeft onze praktijk veel ervaring met inheemse en uitheemse wilde dieren gaande van vossen, roofvogels, reeën tot apen, leeuwen, jachtluipaarden en beren.

 

Huidige vacatureplaatsen bij Dierenartsencentrum Assist